14 Μαΐ 2018

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ;
ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;
ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΕΝΩ Ο ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΖΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!!
Στις 18 Νοεμβρίου 2016 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση με την τότε Γεν. Γραμματέα κα Καρδιμίτση ΠΑΡΑΝΟΜΑ στέλνει μπουλντόζα στο Πανόραμα Β στα Σελήνια και γκρεμίζει σπίτι ημιτελές. Φώναζα τότε ότι το κτίσμα αυτό βρίσκεται εντός οικιστικής πύκνωσης και δεν πρέπει να γκρεμιστεί. Δυστυχώς δεν εισακούστηκα. Οι οικιστικές πυκνώσεις οι οποίες ψηφίστηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 12 Μαϊου, δείχνουν ότι το κτίσμα αυτό βρίσκεται εντός οικιστικής πύκνωσης. Αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά τα κτίσματα δεν θα κάνουν αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες που θα αναρτηθούν , ενώ το Υπουργείο Περιβάλλοντος ετοιμάζει νομοσχέδιο για την τακτοποίηση τους.
Το ημιτελές σπίτι γκρεμίστηκε ενώ δεν έπρεπε.
Ποιος θα απολογηθεί σε αυτόν τον ιδιοκτήτη;
Στις 17 Απριλίου 2018 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ αποφασίζει την δημιουργία οστρακοκαλλιέργειας στην Ψιλή Άμμο ενάντια στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας, της Περιφέρειας και όλων των φορέων του νησιού. Είναι δυνατόν όλοι να λένε όχι και ένας μόνο ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης να λέει ΝΑΙ και να γράφει όλους στα παλιότερα των υποδημάτων του;
Πως είναι δυνατόν το κράτος να εναντιώνεται και να παρανομεί σε βάρος των πολιτών και από την άλλη μεριά να κάνει τα στραβά μάτια και να μην παρεμβαίνει σε αυτά που συμβαίνουν στον θαλάσσιο χώρο που λειτουργεί το Ναυπηγείο του Σπανόπουλου; Υπάρχει σχετική άδεια; Εάν υπάρχει έχει την έγκριση του Υπουργού Πολιτισμού και του ΚΑΣ σε ένα Αρχαιολογικό χώρο;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ; 
Στη μία φωτό μπουλντόζα γκρεμίζει παράνομα το σπίτι πολίτη και στην άλλη ασελγείται ο Αρχαιολογικός χώρος της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και όλοι οι αρμόδιοι που θα έπρεπε να παρέμβουν σιωπούν προκλητικά.