18 Μαΐ 2017

ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΟΙ ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ…..
ΔΑΣΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!!!!!!!
Κε ΔΑΣΑΡΧΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!
ΣΤΕΙΛΤΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ!!!!!……ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!!!!
Ενώ οι δασικοί χάρτες έχουν αναρτηθεί στην Πάτρα και το 50% των εκτάσεων εμφανίζονται ως δασικές, το εξωφρενικό είναι ότι δημόσια κτήρια μεταξύ των οποίων και …….ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ!!!!!!
Διαβάζοντας τοπικό έντυπο αναφέρει «Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετά δημόσια ακίνητα, όπως για παράδειγμα το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, φέρονται ως δασικά και η εξήγηση που δίνεται είναι ότι οι χάρτες δημιουργήθηκαν με βάση παλιές αεροφωτογραφίες.
Υπάρχουν αεροφωτογραφίες του 1945 και του 1960, που δεν είναι δυνατό να αποτυπώσουν τα σημερινά δεδομένα.»
Αγαπητοί φίλοι της Πάτρας αυτό φωνάζουμε και εμείς στη Σαλαμίνα όπως και στην Κόρινθο και σε όλη την Ελλάδα, ότι καταδικάζεται ο κόσμος και στέλνεται στο απόσπασμα με δικαστήρια και πρόστιμα με τις φωτοερμηνείες των αεροφωτογραφιών του 1945!!!
Σε αυτό το αλαλούμ που εκθέτει το Ελληνικό κράτος διαχρονικά , επιβάλλεται να βρεθεί λύση το συντομότερο!!
Καλώ αυτή τη φορά τον Δασάρχη Πάτρας να εφαρμόσει τον νόμο ………….. να στείλει πρωτόκολλο κατεδαφίσεως….. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ!!!! ………. να εγκαλέσει τους υπεύθυνους στα δικαστήρια!!!!! και ….. να επιβάλει πρόστιμα!!!! όπως κάνει στους απλούς πολίτες!!!!! Εάν δεν βρίσκετε τους υπευθύνους, στην διάθεσή σας φωτο από τα εγκαίνια ……
Παρόμοια τραγελαφικά γεγονότα θα τα αναδεικνύουμε και θα τα δημοσιοποιούμε, για να πεισθούν όλοι ότι η επίλυσης του δασικού προβλήματος επιβάλλεται να γίνει οριστικά και το συντομότερο. Όσο δεν λύνεται το κράτος θα εκτίθεται κάθε μέρα περισσότερο….
Μάνος Δερτούζος