16 Μαΐ 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!
ΔΑΣΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!!
Κε ΔΑΣΑΡΧΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ….. ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΡΑ…. ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!!!
Το Δασαρχείο ανακάλυψε «δάσος» έκτασης 37 στρεμμάτων στον προς αξιοποίηση χώρο του Ελληνικού, και οι φορείς που εμπλέκονται με το έργο ετοιμάζουν ήδη τις απαραίτητες προσφυγές εναντίον αυτής απόφασης.
Όπως αναφέρει το insider.gr, σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο Δασάρχης Πειραιά Πέτρος Σακκάς και η οποία αναρτήθηκε στην Διαύγεια περίπου 37 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα χαρακτηρίζονται δασική έκταση. Το συγκεκριμένο τμήμα είναι μάλιστα στην περιοχή στην οποία η κοινοπραξία που έχει αναλάβει την αξιοποίησή του χώρου του πρώην αεροδρομίου σχεδιάζει σύμφωνα με πληροφορίες την ανέγερση ουρανοξύστη που θα στεγάσει ξενοδοχειακό συγκρότημα και καζίνο.
Πως ο Δασάρχης Πειραιά χαρακτήρισε ξαφνικά το επί 50 χρόνια αεροδρόμιο του Ελληνικού δάσος και φυσικά κάνει τον κόσμο να απορεί και να γελάει; Γιατί όταν γινόταν το αεροδρόμιο το Δασαρχείο δεν Έβαλε εμπόδια…..;
Ότι συμβαίνει στο Αεροδρόμιο αυτή τη στιγμή, συμβαίνει καθημερινά με χιλιάδες πολίτες, που ενώ έκτισαν και αρκετοί πήραν και βεβαίωση από το δασαρχείο ότι δεν είναι δασική περιοχή, έρχεται εκ των υστέρων το κράτος μέσω δασαρχείου και κυνηγάει τους πολίτες και τους βάζουν εξωφρενικά πρόστιμα ενώ συγχρόνως τους στέλνουν στα δικαστήρια.
Δικαιούμαι λοιπόν να κάνω ανοικτή ερώτηση στον κο Δασάρχη Πειραιά. Κε Δασάρχα έχετε υποχρέωση όπως θα κάνατε και στον απλό πολίτη, τώρα να εγκαλέσετε και να βάλετε πρόστιμα σε αυτούς που εκχέρσωσαν , για να χρησιμοποιήσω την προσφιλή έκφραση σας, την δασική έκταση και την έκαναν αεροδρόμιο. Έχετε υποχρέωση επίσης όπως στέλνετε πρόστιμα στους απλούς πολίτες να επιβάλλετε και πρόστιμα σε αυτούς που κατασκεύασαν το αεροδρόμιο. Το ίδιο κάνετε στους απλούς πολίτες κε Δασάρχα.!!!!
Δυστυχώς όσο το πρόβλημα δεν λύνεται θα συμβαίνουν κωμικοτραγικά και περίεργα. Όσο το κράτος εθελοτυφλεί και προσπαθεί με ασπιρίνες να γιατρέψει σοβαρή ασθένεια που χρειάζεται ισχυρή και αποφασιστική θεραπεία, θα είμαστε μάρτυρες παρόμοιων τραγελαφικών καταστάσεων, όπως αυτό στο Αεροδρόμιο και όπως σε σπίτι στα Βασιλικά όπου το ισόγειο είναι δασική έκταση και ο πρώτος όροφος όχι.
Έλεος φτάνει πια η ταλαιπωρία των πολιτών και οι γελοιότητες που ενίοτε βλέπουν το φως της δημοσιότητας..
Μάνος Δερτούζος
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Σχολιάστε