3 Ιουλ 2021

 

ΟΛΟΙ  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 8.30 Μ.Μ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ (ΑΓΑΛΜΑΤΑ)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΟΜΙΛΙΑ

ΔΑΣΙΚΟΙ  ΧΑΡΤΕΣ  - ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουμε την Κυριακή  18 Ιουλίου και ώρα 8.30 μ.μ. στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα) στην παραλία Σαλαμίνας.

Θεωρούμε απαραίτητο να συναντηθούμε και να σας ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορά την ανάρτηση των δασικών χαρτών και ποια είναι τα επόμενα βήματα. 

Τα δύο  σχεδόν τελευταία χρόνια λόγω της πανδημίας δεν μπορέσαμε να συναντηθούμε. Έχουν μεσολαβήσει πολλά. Η ανάρτηση των δασικών χαρτών η εξάμηνη παράταση που έχει δοθεί για τις αντιρρήσεις, αλλά και άλλες εξελίξεις οι οποίες τρέχουν.

Θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί και να μη λήψει κανένας. Έχουμε προτάσεις τις οποίες έχουμε καταθέσει στο Υπουργείο  και θέλω να σας πω ότι έχουν κλιθεί στη συγκέντρωσή μας το σύνολον των παραγόντων τόσο σε πολιτική κεντρική σκηνή όσο και  σε τοπικό επίπεδο, Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν και αυτό θα το δείξουμε με την παρουσία μας ότι η Σαλαμίνα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Η ανάρτηση των δασικών χαρτών δημιούργησε την "Επανάσταση των αγροτών της Κρήτης" αφού είδαν την περιουσία τους , οι αγροτικές εκτάσεις να γίνονται δασικές. Άμεση ήταν η θετική αντίδραση της Κυβέρνησης. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς. Η Επίλυση τους δασικού προβλήματος  για το νησί μας είναι ένας διαρκής αγώνας. Αυτόν τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε μέχρι το τέλος.


Σας περιμένω όλους

Κυριακή 18 Ιουλίου στην πλατεία Ηρώων (Αγάλματα)


Μάνος Δερτούζος



ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ   ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΟΜΙΛΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΩΡΑ 8.30 Μ.Μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ (ΑΓΑΛΜΑΤΑ)

ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ  ΜΕΤΡΑ

 

ΠΑΝΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

«ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ »

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ