18 Ιουν 2022

 

 Από τον Προσωπικό μου λογαριασμό

Μάνος Δερτούζος

 
ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΦΗΤΗΣ….
ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥΣ
 
Στις 24 Μαϊου με επιστολή μου στον κ. Αμυρά Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας ζητούσα επειγόντως παράταση στις αντιρρήσεις Δασικών χαρτών. Την ίδια μέρα η Βουλευτής κα Νίνα Κασιμάτη καταθέτει επερώτηση στη Βουλή για άμεση παράταση , ενώ όπως έμαθα και ο Βουλευτής κος Ραγκούσης Ιωάννης έπραξε το ίδιο .
Στις 27 Μαίου αποφασίζεται και δίνεται ένα μήνα παράταση στις αντιρρήσεις δασικών χαρτών μέχρι 30 Ιουνίου αφού συγχρόνως τόσο η κα Μπακογιάννη όσο και Βουλευτές από όλη την Ελλάδα ζητούσαν παράταση.
Σήμερα αφού η παράταση έχει δοθεί από 27 Μαϊου ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος, ακούγοντας σε σχόλια την κατακραυγή του κόσμου συνάντησε τον κ. Αμυρά και ζήτησε παράταση…….
Το δασικό πρόβλημα χρειάζεται σοβαρότητα.
Η προσπάθεια καπηλείας του κ. Δημάρχου δεν είναι στο δικό μου πρόσωπο, που ασχολούμαι 30 χρόνια και έχω δώσει εξετάσεις στην κοινωνία της Σαλαμίνας, δεν είναι ακόμη στους Βουλευτές Β Πειραιά που έστειλαν στην βουλή επιστολή, είναι στους Βουλευτές και φορείς από όλη την Ελλάδα.
Το δασικό πρόβλημα χρειάζεται σοβαρότητα.
Δεν είναι η ωραία φωτογραφία για προεκλογικούς εντυπωσιασμούς. Είναι ένας συνεχής αγώνας που διαρκεί 30 ακριβώς χρόνια. Οι πολίτες ξέρουν , βλέπουν και κρίνουν.