15 Μαρ 2020


ΕΝΩ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…
Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΥΚΝΩΣΕΙΣ ΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 51 ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

Πρώτο μέλημα σήμερα της χώρας μας είναι η καταπολέμηση του Κορονοϊού. Σε μία προηγούμενη ανάρτηση έγραψα ότι, όλοι μαζί μπορούμε και νοούσα φυσικά ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε εκτελώντας με ευλάβεια, σύνεση και σοβαρότητα τις οδηγίες των επιστημόνων με κυριότερο, παραμένουμε σπίτι, για να ξεπεράσουμε συντομότερα την κρίση.
Η Ζωή όμως συνεχίζεται. Η Βουλή θα συνεχίζει να συνέρχεται, να νομοθετεί, κάτι το οποίο κάνει. Στο πλαίσιο αυτό θέλω να αναφερθώ για τις εξελίξεις του δασικού προβλήματος και να σας ενημερώσω τα εξής.
Δικαιολογημένα με παίρνετε τηλέφωνο και με ρωτάτε τι ακριβώς γίνεται με το Νομοσχέδιο . Υπήρχε προγραμματισμός να πραγματοποιήσω  συγκέντρωση τέλος Μαρτίου ούτως ώστε να ενημερωθείτε. Αυτό καταλαβαίνετε είναι πλέον αδύνατον μέσα από την κρίση την οποία περνάμε. Θα σας ενημερώνω πλέον μέσω διαδυκτίου και οποιαδήποτε επί πλέον ενημέρωση θέλετε μπορείτε να με παίρνετε στο τηλέφωνο.
Το Νομοσχέδιο  βρίσκεται σε δημόσια Διαβούλευση όπου εκεί γίνονται οι παρατηρήσεις από φορείς και πολίτες. Αμέσως μετά θα έρθει για συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής όπου θα συζητηθεί σε επίπεδο βουλευτών από όλα τα κόμματα και υπολογίζουν μέχρι τέλος Απριλίου το Νομοσχέδιο να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής  ,η οποία και αυτή πλέον θα είναι ολιγομελής  και να ψηφισθεί.
Στο συγκεκριμένο Νομοσχέδιο έχουμε δύο πολύ σοβαρές παρατηρήσεις με επίκεντρο το άρθρο 51 όπως έχω αναφερθεί.
Στο πλαίσιο αυτό στείλαμε επείγουσα επιστολή  σε όλους τους Βουλευτές της Β Πειραιά και της Κορίνθου όπου τους αναφέρουμε  την αναγκαιότητα αλλαγής του άρθρου 51, το οποίο θεωρούμε καθοριστικής σημασίας, καθώς επίσης και την διατύπωση της τροπολογία του άρθρου . Κάνω έκκληση για μία ακόμη φορά σε όλους τους Βουλευτές να βοηθήσουν με κάθε τρόπο στην αποκατάσταση της αδικίας που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα εάν παραμείνει ως έχει.  Όλη την επιστολή μπορείτε να διαβάστε στο blog το οποίο έχω και αναφέρομαι μόνο στο δασικό πρόβλημα:  enotitakaidrasiblogspot.com
Θέλω να σας ενημερώσω επίσης επειδή δεν είναι δυνατόν η προσωπική επαφή με Βουλευτές και υπηρεσιακούς παράγοντες λόγω Κορονοϊού , έχουμε πλέον τακτική τηλεφωνική επαφή μαζί τους, προσπαθώντας να τους πείσουμε να βοηθήσουν στην αλλαγή του άρθρου 51.
Οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε μπορείτε να με πάρετε τηλέφωνο. Οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώνω και φυσικά, 
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ.

Μάνος Δερτούζος