14 Δεκ 2018

ΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ FLAMINGO ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑ,
ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Το Νομοσχέδιο για την διαχείριση των οικιστικών πυκνώσεων το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας θα βρίσκεται σε διαβούλευση μέχρι 8 Ιανουαρίου. Αμέσως μετά θα ακουλουθήσει την διαδικασία των επιτροπών της Βουλής και μετά θα πάει για ψήφιση στην Ολομέλεια.
Για να μπορέσει να βελτιωθεί όσο γίνεται περισσότερο προς όφελος των πολιτών, αρχίσαμε ήδη τις επαφές με όλα τα κόμματα.
Την Τρίτη το πρωί μαζί με τον Νομικό Σύμβουλο του Συλλόγου κ. Στέφανο Χρήστου συνατηθήκαμε με τον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιο Αρβανιτίδη αρμόδιος για το Περιβάλλον, με τον οποίο συζητήσαμε τόσο το Νομοσχέδιο όσο και τις δικές μας παρατηρήσεις τις οποίες θεώρησε εύλογες και λογικές. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα πράξει τόσο το κόμμα όσο και ίδιος τα καλύτερα για περαιτέρω βελτίωση του Νομοσχεδίου.
Στη φωτό από αριστερά Θανάσης Ζήδρος , Μάνος Δερτούζος, ο Δασολόγος Λευτέρης Σταματόπουλος, ο Νομικός Σύμβουλος του Συλλόγου μας Στέφανος Χρήστου, ο Βουλευτής κ. Αρβανιτίδης , ο Γιάννης Βλαχιώτης και ο Πλύκαρπος Σερέτης